Escape

ESCAPE

Escape by Orientique is een eclectische mix van het beste handwerk, druktechnieken, stoffen en versieringen, allemaal gecombineerd om een ongeëvenaarde “elegante resortkleding”-collectie te creëren.

Ja, dit is onze derde zomer, maar het komt uit meer dan 50 jaar. van zoeken, ontdekken, het ontwikkelen van de beste vaardigheden, ze combineren om een collectie van elegantie en schoonheid te creëren.

Onze stoffen zijn een mix van biologisch katoen, de fijnste rayon, katoenen dobby’s en handgeweven garenkleurstoffen.

Onze techniek wordt gedreven door de eeuwenoude kunst van het blokdrukken. Onze kunstenaars schetsen de kunst met de hand – onze ambachtslieden snijden een houtblok dat, wanneer het op stof wordt geplaatst, de kunst reproduceert. Deze vaardigheid is generaties lang van vader op zoon overgedragen.

Met elk Escape by OQ kledingstuk gaan honderden uren ontwikkeling gepaard die niet stoppen zodra de blokken zijn gemaakt.

De volgende stap is om de prints en kleuren te combineren om de elegantie in elk Escape by OQ kledingstuk te creëren.

Elk Escape by OQ verhaal vertegenwoordigt 12 maanden schetsen, carvinden, kleuren en combineren van elke print om de look te creëren die je ziet.

Zodra de prints en kleuren zijn ontwikkeld, komt het meeste plezier op onze handen en knieën, waardoor de elegante kleur- en printstroom in elk kledingstuk ontstaat.