Hoe werkt onze shop

De shop is verdeeld in twee groepen:

  • directe leverbaar
  • korte termijn (ca 14 dagen)

Indien u artikelen besteld die op voorraad zijn, ontvangt u direct een factuur van de betrokken fabrikant: Top Bis of Pardon. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen direct verzonden. De transport duurt 3-5 werkdagen. Afhankelijk van het door u gekozen merk.

Kiest u artikelen uit de korte termijn groep dan informeren wij u direct over de te verwachten leverperiode.

Heeft u twijfels of vragen over een bepaald artikel, neemt u dan a.u.b. contact op met onze verkoop 06-53706554. Alle artikelen kunt u ook eerst zien in onze showroom. LET OP: het aanbod kan wekelijks wijzigen, dus bezoek regelmatig onze website.

Het is mogelijk dat artikelen worden aangeboden in kleine pakketjes. Dit verschil per merk. Wij hebben hiervoor gekozen om de handlingkosten zo laag mogelijk te houden. Mocht de samenstelling van een pakket niet aan uw wensen kunnen voldoen, dan is het altijd raadzaam even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Nu bestellen, maar later leveren?

De artikelen die u ziet kunt u ook later laten afleveren. Heel eenvoudig door na uw bestelling even een mailtje te sturen naar: info@mode-groothandel.nl. In de mail geeft u aan wanneer u het artikel wenst te ontvangen. Wij zetten de order klaar voor u, en leveren wanneer u dat wilt !

B2B shop Denemarken

Voor de merken Choise en Pont Neuf is het mogelijk een login aan vragen bij de B2B shop van de fabrikant. Hiervoor kunt u ons mailen of bellen. De inloggevens dient u apart bij ons aan te vragen en is niet gekoppeld aan onze eigen shop.

Betaling

BETALING: voor de artikelen uit de B2B shop op de home page van Mode-groothandel.nl zullen wij sowizo bij uw eerste bestelling altijd een vooruitbetaling vragen. U kunt bij ons betalen met behulp van PAYPAL. Als dit niet mogelijk is kunt u een vooruitbetaling doen middels een bankoverschrijving. Zodra de betaling ontvangen is nemen wij de order verder in behandeling.

Verzendkosten: vanaf 25 stuks wordt de order verzonden zonder transportkosten. Besteld u minder dan 25 stuks dan moeten wij 21 euro verzend/handlingkosten in rekening brengen.