PONT NEUF KORTE TERMIJN COLLECTIE

PONT NEUF is ontstaan vanuit de vraag van onze klanten om een korte termijn collectie te ontwikkelen om zo tijdens het seizoen makkelijker te kunnen bijsturen. Inmiddels bestaat PONT NEUF 3 jaar. De combinatie van korte termijn artikelen en luxe kwaliteit met de perfecte pasvorm heeft haar succes inmiddels bewezen. Alleen al in Nederland wordt PONT NEUF in 60 modehuizen verkocht.

De kwaliteit welke veelvuldig binnen PONT NEUF gebruikt wordt is 95% viscose en 5% elastan, we noemen de stof een “3D-kwaliteit”” om zo beter te kunnen uitleggen dat de stof door ingeweven patronen een bepaalde diepte vertoont. PONT NEUF brengt 8 collecties op jaarbasis, in juni en juli verkopen we de herfstcollectie voor levertijd juli/augustus 16.

De afbeeldingen tonen de herfstcollectie 2016. In deze collectie zijn zoals gebruikelijk veel vesten, jurkjes in A-lijn en lange tunieken opgenomen. Dit seizoen presenteren wij een nieuwe kwaliteit kook wol om zo de collectie uit te breiden. U kunt geheel vrijblijvend 10 verschillende stijlen proberen in uw winkel, op deze manier kunt u zonder enig inkooprisico uitvinden of PONT NEUF voor uw winkel ook een aanwinst is.

Vraag naar de voorwaarden bij Michiel via telefoon: 06-53706554

 

 

 

 

 

 

banner-azay-2016-4

Hagenaar Mode agenturen heeft Azay opgenomen in portfolio

By Redactie vakblad Vrouwenmode

Posted 26 februari 2015

In Algemeen Nieuws, Bedrijfsnieuws

Hagenaar Mode agenturen heeft het Spaanse kledingmerk Azay opgenomen in haar portfolio. Het vrouwenlabel wordt voornamelijk veel verkocht in Zuid- Europa. Nederland is de eerste Noord Europese markt voor Azay. “Het is een betaalbaar en modieus merk”. Ik voer het label nu ongeveer een half jaar en merk dat het goed aanslaat. Veel modezaken en warenhuizen zijn opzoek naar een dergelijk modemerk, omdat ze merken dat consumenten verwend worden door ketens als Zara en H&M. Dit merk heeft bovendien een goede marge; 3.0! Op de laatste Euretco beurs heb ik dan ook 45 nieuwe klanten geworven”, aldus Hagenaar.  Azay werd 10 jaar geleden in Spanje opgericht als jassenmerk. Al snel werden ook broeken en tops aan de collectie toegevoegd. Inmiddels is er sprake van een totaalcollectie. “De modellen zijn gemaakt van mooie, kwalitatieve en natuurlijke materialen. De maten variëren van 36 tot en met 52 en de collectie is voor de retailer vrij indeelbaar. Er wordt niet met pakketten gewerkt.”

AZAY vrolijke jurkjes en tops uit Spanje

AZAY-mode-groothandel.nl

AZAY

v302

“”AZAY brengt Zomer 2017 weer een kleurrijke collectie met vrolijke jurkjes en tops uit Spanje. AZAY komt uit Barcelona, dat is te zien aan de kleurrijke collectie en de vrouwelijke items.

AZAY is nu twee jaar in Nederland en is een overweldigend succes, vrolijke jurkjes en tops in de maten 36 tot en met 48 met een goede pasvorm en een goede prijs zijn spaarzaam te vinden in Nederland. AZAY vult hiermee het gat in de markt.

Inmiddels wordt AZAY aan 150 winkeliers verkocht. In juli, augustus verkoopt mode-groothandel.nl de zomercollectie 2017.

Marge: 3.0, gemiddelde inkoopprijs jurk €20,- en T-shirt €15,-“”.
www.mode-groothandel.nl